Kunststof gevelbekleding

kunststof gevelbekleding Kunststof gevelbekleding is vaak gemaakt van hoogwaardig PVC en kan in diverse vormen worden geproduceerd. Zo kan men bijvoorbeeld houten gevelbekleding vervangen door een kunststof bekleding met een houtstructuur die bijna niet van echt te onderscheiden is. Vaak zijn deze kunstof panelen gemaakt van 95% gerecycled materiaal.

Naast de zogenaamde “hout look” panelen kan men kunststof gevelbekleding nagenoeg in iedere kleur leveren. Groot voordeel is hierbij dat deze vorm van gevelbekleding uitermate onderhoudsvriendelijk is. Zo is het periodiek schilderen van deze gevelpanelen overbodig en zijn ze daarnaast uitermate eenvoudig te reinigen. De bekleding is relatief eenvoudig aan de gevel te bevestigen omdat de panelen zeer licht zijn. Deze vorm van gevelbekleding wordt veelal gebruikt bij nieuwbouwwoningen, sanering van gevels en bedrijfsgebouwen.

Er zijn verscheidene goede leveranciers voor uw kunststof gevelbekleding die kwaliteit en vakmanschap kunnen bieden. Bekende leveranciers zijn onder andere:

* Vinyplus gevelpanelen uit Nieuwegein. Zij leveren voor particulieren uitsluitend via hun landelijk dealernetwerk en is onderdeel van Milin panelen en profielen. vinyPlus® wordt geproduceerd met gerecycled materiaal en staat voor milieuvriendelijk en duurzaam bouwen. De kunststof gevelbekleding is onderhoudsvriendlijk en is te verkrijgen in verschillende kleuren en houtstructuren.

* Milin panelen uit Nieuwegein ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige oplossingen voor nieuwbouw als voor renovatie en onderhoud waaronder kunststof gevelpanelen. Zij verkopen De volgende soorten gevelbekledingssystemen: Milyt HPL platen, Milexx dubbel rabatdeel & boeideel, Naturetech gevelbekelding, Rabat met renolit folie (vinyPlus), Rondkant met renolit folie (vinyPlus), Miks composiet, Schroot met renolit folie, Rabat en Schroot (Volschuim), Sierluiken

* Keralit gevelpanelen uit Dedemsvaart is onderdeel van Heering.

Zij bieden onder andere de Keralit Classic aan dat bestaat uit 24 verschillende houtstructuur ontwerpen. Dit gevelproduct wordt meer dan tien jaar toegepast en is ongevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Keralit staat garant voor het niet kromtrekken, ongeacht de temperatuur of weersomstandigheden en benadrukt dit door maar liefst 10 jaar garantie te geven.