Gevelreiniging kosten

Maar wat kunt u ongeveer verwachten dat u kwijt zult zijn om uw gevel te laten reinigen? De gevelreiniging prijs is voornamelijk afhankelijk van de oppervlakte van de te reinigen gevel. Het is namelijk gebruikelijk om de kosten per vierkante meter te bepalen voordat men aan de klus begint. Deze bedragen liggen ongeveer tussen de € 10 en € 20 per vierkante meter. Daarnaast worden vaste kosten gerekend voor bijvoorbeeld materiaal, machinehuur en steigerkosten. Vaak delen huizenbezitters deze vaste kosten met hun buren, om hun uitgaven te beperken. Wees ervan bewust dat het hier gaat om gevelreiniging kosten en niet om de kosten om uw gevel te laten restaureren. Gevelrestauratie is beduidend duurder.

Het is verstandig om bij meerdere specialistische bedrijven een offerte aan te vragen. Op die manier krijgt u een goede indruk van de spelers op de markt en kunt u goed bepalen welke partij voor u voordelig is. Vraag ook of u een pand kan bezichtigen waar zij op dit moment aan het werk zijn. Zo kunt u prima beoordelen of zij goed werk leveren.

De meest gevelspecialisten komen van tevoren bij u langs om de gevel van dicht bij te bekijken en een offerte op maat uit te brengen.